Uvjeti korištenja

Nalazite se na web stranici Vinarije Lipanović. Za vrijeme korištenja web stranice mprimjenjuju se navedeni Uvjeti korištenja. Korištenjem web stranice lipanovic.com pristajete nam Uvjete korištenja, Pravila o privatnosti i Pravila o kolačićima. 

Vinarija Lipanović smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Vinarija Lipanović zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle izn takvih promjena.

Web stranicama Vinarija Lipanović smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni lipanovic.com. Svrha web stranice na domeni lipanovic.com je poticanje i iniciranje razvoja, unapređivanje postojećih proizvoda i usluga, kao i iniciranje razvoja novih usluga i proizvoda te promocija proizvoda i usluga Vinarije Lipanović, razvijanje svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma, potrebi i važnosti očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda, a osobito zaštite okoliša te prirodne i kulturne baštine sukladno održivom razvoju.

Vinarija Lipanović se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika (bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja) te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Vinarija Lipanović nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Zajednica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije, kao i bilo koji dio sadržaja objavljenih na stranici, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Vinarije Lipanović ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama lipanovic.com smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova objavljivanja. Međutim, Vinarija Lipanović i web stranica lipanovic.com ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.